RESERVEER JE TAFELTJEMAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENTNext Door, de ruimte naast Markt 5, is een sfeervolle en uitermate geschikte ruimte voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, babyshower, familiedag, vergadering, bedrijfsuitje of afscheid. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Bekijk alle arrangementen op
www.partynextdoor.nl

RESERVEREN
MENUKAART
menukaart

Hey keukenprins(es)!

Lijkt het jou leuk om onderdeel van ons team te worden? Loop gerust even binnen. Bel, mail of stuur een appje ( 0657079946 ), dan spreken we graag af om kennis met elkaar te maken.

Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw liefde voor koken kwijt kunt, maar ook waar rekening wordt gehouden met jouw privéleven? Vind je het belangrijk om in een leuk en collegiaal team te werken, zodat je met plezier naar je werk gaat? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team! Wij willen graag met jouw passie voor koken, mooie gerechten creëren voor onze gasten, op een moderne en werkbare manier.

Gastvrij, creatief, enthousiast, flexibel, een teamplayer én gemotiveerd zijn, zijn onze belangrijkste kernwaardes.

Dit is het leukste onderdeel van je vak!

Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten in onze keuken. Jij assisteert de leidinggevende kok en bewaakt samen de kwaliteitsstandaarden van Markt 5. Je bent een teamspeler en vindt het ook leuk om mee te denken in nieuwe gerechten. Het koken voor vele monden én vanuit alle windstreken maakt het een leuke uitdaging om bij ons te werken. Je kunt je creativiteit kwijt in de opmaak van mooie borden om hiermee onze gasten te verrassen. Markt 5 denkt verder mee, in een gezonde balans tussen shinen op het werk en voldoende vrije tijd.

Wanneer je kunt starten?

Wat ons betreft kun je direct beginnen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst even wilt weten waar je komt werken. Kom gerust vrijblijvend een dagje meekijken in onze keuken. Wij zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en vinden het vanzelfsprekend dat er een goede balans tussen werk en privé is. Daarom stemmen wij jouw wensen in overleg graag goed op de onze af.

Jouw ingrediënten:

  • 10kg afgeronde koksopleiding op MBO-niveau.
  • 250gr keukenervaring is een pré.
  • Een flinke dosis werken volgens de regelgeving van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Een mespuntje op de hoogte van ontwikkelingen en vernieuwingen.
  • Een flinke scheut communicatieve vaardigheid.
  • Een drizzle van elk gerecht én elke dag een feestje weten te maken!
  • Peper en zout naar smaak, voor een beetje pit.

Lijkt het jou leuk om onderdeel van ons team te worden? Loop gerust even binnen. Bel, mail of stuur een appje (06-57 07 99 46), dan spreken we graag  af om kennis met elkaar te maken.

 

Tot snel!

 

Team Markt 5

 

 


Markt 5
Lichtenvoorde

MAIL ONS
info@markt5.nl

BEL ONS
0544 - 374 444 

join the
family!

0