RESERVEER JE TAFELTJEMAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENTNext Door, de ruimte naast Markt 5, is een sfeervolle en uitermate geschikte ruimte voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, babyshower, familiedag, vergadering, bedrijfsuitje of afscheid. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Bekijk alle arrangementen op
www.partynextdoor.nl

RESERVEREN
MENUKAART
menukaart

Hey aanpakker!

Heb jij zin om een paar uur vol gas te knallen samen met ons team? Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die, zowel doordeweeks als in het weekend, zin hebben om een aanvulling te zijn op ons keukenteam.

 

Wat ga je doen?

Als keukenhulp/ afwasser maak je onderdeel uit van ons keukenteam. Je bent verantwoordelijk voor de afwas, maar springt ook bij als keukenhulp waar nodig. Dat wil zeggen dat je ondersteunend bent in de voorbereidingen van lunch, diner of borrel. Een afwisselende functie waarbij je, samen met je collega’s, keihard aan het werk mag en er samen een feestje van maakt.

 

Wanneer kun je starten?

Wat ons betreft kun je direct beginnen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de voorwaarden en zijn we benieuwd naar jouw wensen. We snappen het belang van een goede balans tussen werk, privé en school en stemmen graag jouw uren goed af op de onze.

 

Jouw ingrediënten

  • 15 kg enthousiasme
  • Een T-bone van een teamplayer
  • 3 liter leergierigheid
  • Een flinke scheut werkmentaliteit
  • 2 handjes uit de mouwen
  • Een snufje peper, voor de nodige pit

Lijkt het jou leuk om onderdeel van ons team te worden? Loop gerust even binnen. Bel, mail of stuur een appje (06-57 07 99 46), dan spreken we graag  af om kennis met elkaar te maken.

 

Tot snel!

 

Team Markt 5


Markt 5
Lichtenvoorde

MAIL ONS
info@markt5.nl

BEL ONS
0544 - 374 444 

join the
family!

0