RESERVEER JE TAFELTJEMAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENT

MAAK EEN KEUZE:

LUNCH DINER BITES ARRANGEMENTNext Door, de ruimte naast Markt 5, is een sfeervolle en uitermate geschikte ruimte voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, babyshower, familiedag, vergadering, bedrijfsuitje of afscheid. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Bekijk alle arrangementen op
www.partynextdoor.nl

RESERVEREN
MENUKAART
menukaart
reserveren

Hey Chef! Ben jij op zoek naar een plek waar jij jouw culinaire ei kwijt kunt? Kom dan werken in onze keuken! Wij dagen je uit om, met jouw passie voor koken, de mooiste menu’s en gerechten te creëren voor onze gasten.

Je geeft leiding aan een enthousiast en leuk keukenteam, waarmee je met regelmaat een compleet nieuwe menukaart mag samenstellen. Jouw eigen creatieve input wordt niet alleen gewaardeerd, het is een must.

Jouw functie:
Je bedenkt de mooiste en lekkerste creaties op het gebied van voedsel. Je stuurt aan en begeleidt het keukenteam. Je weet als geen ander jouw passie voor het vak over te brengen aan je collega’s. Met regelmaat werk je een compleet nieuwe menukaart uit, passend bij het seizoen en bij Markt 5.

Wij bieden:
Een functie waarin jij je creatieve kookkunsten kwijt kunt. Jouw eigen input wordt meer dan gewaardeerd en gestimuleerd. Je gaat werken in een enthousiast en jong team, in een keuken welke van alle gemakken is voorzien. Je bent ondernemend en een restaurant van dit formaat past bij jouw ambitie. Het geeft je een kick om samen met het keukenteam te zorgen dat de gerechten die ene fantastische smaak en presentatie krijgen waarmee de gast omver wordt geblazen. Koken voor vele monden én vanuit alle windstreken is een leuke uitdaging voor je. Wij stimuleren je hierbij in alles wat je nodig hebt, om dit samen te bereiken. Zoals fantastische teamparty’s, workshops, trainingen, masterclasses en andere carrièremogelijkheden. Je werkt samen waarbij de combinatie tussen kwaliteit en kwantiteit voor een goede flow zorgt. Ook heb je oog voor de financiële doelstellingen. Hierin word je professioneel ondersteund door gedreven eigenaren welke dichtbij de werkvloer staan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de balans tussen werk en privé goed is. Daarom stemmen wij jouw wensen in overleg graag goed op de onze af.

Gastvrij, creatief, enthousiast, flexibel, een teamplayer én gemotiveerd zijn, zijn onze belangrijkste kernwaardes.

Jouw ingrediënten:

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op MBO-niveau.
  • Minimaal 3 jaar keukenervaring.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je werkt volgens de regelgeving van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je hebt goede kennis van allergieën en dieetwensen en weet deze creatief te verwerken in de gerechten.
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en vernieuwingen en weet deze te vertalen naar onze keuken.
  • Je bent communicatief vaardig en weet van elk gerecht én elke dag een feestje te maken!


Markt 5
Lichtenvoorde

MAIL ONS
info@markt5.nl

BEL ONS
0544 - 374 444 

join the
family!

0